Stukgoed & Breakbulk Stuwadoors Terminal

Stukgoed, Staal & Container lading door specialist RHB Stevedoring & Warehousing Stukgoed Terminal in Rotterdam

Stukgoed, Breakbulk, Staal, Containers, Metalen en Opslag
Stuwadoor RHB Stevedoring & Warehousing is gespecialiseerd in stukgoed. Wij zijn met een ervaring van ruim 88 jaar één van de toonaangevende bedrijven in de Haven van Rotterdam.
Behandeling en opslag, het laden, lossen en overslag op basis van free in – free out, liner in – liner out, liner hook, in & ex dieplader via spoor, alle soorten breakbulk & stukgoed, zoals goederen op pallets, big bags, bundels, voorgestropte lading, containers, flatracks, kisten, dozen, kratten, hout, vaten, non-ferro metalen, metalen en ferro alloys als ook draad op rollen, stalen buizen, rollen staal, dikke platen, staven en staalplaten met een stukgewicht tot 208 ton aan onze eigen stukgoed stuwadoors terminal.
Wij zijn een particuliere, onafhankelijk terminal. Wij hebben veel ervaring, korte communicatiekanalen en we zijn zeer flexibel. Wij zijn een oorspronkelijk stuwadoorsbedrijf en hebben diepgaande kennis van onze markt. Onze vloot omvat een unieke, mobiele snelle havenkraan met een capaciteit van 208 ton en de drijvende bokken. Wij hebben een ervaren en kwaliteitsgericht team. Onze medewerkers kunnen al uw speciale en waardevolle lading veilig en snel verwerken. We gaan zeer zorgvuldig te werk. Bij RHB, is uw vracht in goede handen!

Flexibel en expediteurs vriendelijk
Veel van onze klanten werken in de goederen expeditie. Naast flexibiliteit, geven onze klanten ook de voorkeur aan samenwerking met ons omdat we ons niet bezighouden met logistieke activiteiten zoals het charteren van schepen of boeken van vrachten. We zijn 100% onafhankelijk waardoor er geen belangenverstrengeling ontstaat. Dit is een van de redenen waarom u bij samenwerking met ons kunt vertrouwen op volledige transparantie en vertrouwelijke verwerking van uw informatie met betrekking tot de vracht en de bijbehorende papieren.

100 % Stuwadoor, Havenbedrijf & Opslagbedrijf
Als gespecialiseerd stuwadoorsbedrijf laden en lossen we lijnschepen, semi-lijnschepen, charterschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens, spoorwagons en containers aan onze particuliere terminal met een kade van 730 meter in de Waalhaven Noordzijde in de haven van Rotterdam. Indien nodig kunnen we uw lading ook opslaan op een beveiligde AEO- en ISPS gecertificeerde locatie in één van onze loodsen.

Professionele partners
Deskundig sjorren en vastzetten van uw kostbare ladingen, losmaken, lassen, snijden, slijpen, lassen verwijderen wordt tegen concurrerende tarieven gedaan door onze professionele partners. Het is onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk om gebruik te maken van uw eigen aannemers. Daarnaast kunnen we alle services zoals tellen, toezicht, wegen, herbundelen, herverpakken en palletiseren verzorgen.

Naast stukgoed en break bulk ladingen behandelen wij ook non-ferro metalen & ferro alloys tegen concurrerende tarieven en voorwaarden.

Onze voordelen

 • 208 ton mobiele high-speed havenkraan voor zware stukken
 • 8 universele high-speed kranen met een capaciteit tot 55 ton + hijsen van zware stukken tot 1.800 m/ton of meer
 • 100 % gespecialiseerd stuwadoorsbedrijf – 100 % onafhankelijk!
 • Tijdsbesparing bij overslag tot 50% haalbaar
 • Alle ligplaatsen in rustig en kalm zoet water havenbassin
 • 730 meter lang kade met een max. diepgang van 10 meter
 • Excellente locatie – Spoorverbinding dubbel

 • 12.000 m2 loodsruimte, opslagruimte voor zware stukken, L.M.E. kwaliteit, en uitgerust met elektronische alarmsystemen. Deuren met een breedte tot 10 meter
 • 30.000 m2 Opslagruimte voor projectlading en zware stukken – opslagruimte, verhard en omheind
 • Ervaren, professionele en zeer belangrijk: flexibele medewerkers
 • Vastzetten & Sjorren, lassen, slijpen door professionele partners
 • Geoptimaliseerde uitgang voor rotorbladen en torens voor windmolens
 • Weegbrug Waalhaven voor het wegen van containers volgens SOLAS/VGM,naast onze terminal
 • AEO gecertificeerd – ISPS gecertificeerd