Algemene informatie

Algemene informatie over RHB Stevedoring & Warehousing Rotterdam

Onze onderneming RHB Stevedoring & Warehousing is opgericht in 1930 en is inmiddels uitgegroeid tot een modern en dynamisch, particulier en onafhankelijk stuwadoorsbedrijf. Bij RHB Stevedoring & Warehousing, hebben we een speciale expertise opgebouwd op het gebied van projectlading, zware lading, windenergie apparatuur, stukgoed en breakbulk.

Onafhankelijke stuwadoorsservices
Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we één van de toonaangevende ondernemingen in de haven van Rotterdam. Als particuliere, onafhankelijk terminal onderscheiden we ons niet alleen door onze jarenlange ervaring maar ook door onze ongekende flexibiliteit, korte communicatiekanalen en 100% puur gespecialiseerde stuwadoorservices.

Besparen op de overslagtijd
RHB heeft ’s werelds zwaarste havenkraan aangeschaft. Deze kraan heeft een hijsvermogen van 208 ton en is ontworpen voor veilige en snelle behandeling van industriële breakbulk ladingen, zware lading, projectlading en stukgoed. Besparingen op de overslagtijd van 50% zijn mogelijk.

Bezoek onze terminal:
Wanneer u aan onze terminal bezoekt moet U onze portier een legitimatiebewijs zoals een paspoort of rijbewijs (NL) tonen. Zonder uitnodiging of een bericht van ons kantoor is het volgens de internationale ISPS voorschriften niet toegestaan om de terminal te bezoeken.