Flatrack & containers oversized stuffen / stuwen – Rotterdam

Flatrack Containers Stuffen, Strippen, Stuwen Overbreed en Overhoog en Open Top Containers, door RHB Stevedoring & Warehousing Rotterdam

Stuffen, Strippen, Stuwen en Lossen van Flatracks
Wij stuffen, strippen en stuwen flatrackcontainers met kisten / onderdelen / machines met een afwijkende afmetingen. Te breed en te hoog voor de standaard container zie de foto’s . Hetzelfde geldt voor open top containers met afwijkende afmetingen. Indien gewenst kunnen we ook het sjorren & vastzetten van de lading door onze professionele partners laten verzorgen. Het is uit economische overwegingen vaak aan te raden om de ladingen via onze terminal te laten verwerken in plaats van gebruik te maken van de faciliteiten van de grote containerterminals.
De benodigde kranen, vorkheftrucks, reachstackers en het daarbij behorende personeel is ruim voorhanden. De maximaal toelaatbare stukgewichten kunnen met gemak worden behandeld.

Voordelen
Door gebruik te maken van onze terminal heeft u de mogelijkheid om de oversized flatrackcontainers door een binnenschip naar de terminal te laten vervoeren in plaats van over de weg met behulp van kostbare low bed trailers of diepladers. Veel bekende fabrikanten en internationale expediteurs maken voor de bovengenoemde activiteiten gebruik van onze terminal.

Stuffen en Strippen van containers
Ook het in-en uitladen van een standaard 20 of 40 -voet container is voor rhb dagelijks werk. Incl. lashing & securing.

We hebben de mogelijkheid om de lading in een van onze loodsen of op een open opslaglocatie op te slaan.

Neem voor informatie en aanvragen contact op met: Jan Flach, Mike van der Pluijm of Peter van der Pluijm at office@rhb.nl, of telefonisch +31 (0)10 4299433.