Breakbulk, stukgoed & Container Stuwadoors Terminal

Breakbulk Terminal, Container, Stukgoed & Staal lading door specialist

Stuwadoor en Havenbedrijf RHB Stevedoring & Warehousing is gespecialiseerd in stukgoed / breakbulk lading / staal / containers en metalen. Wij zijn met een ervaring van ruim 90 jaar één van de toonaangevende bedrijven in de Haven van Rotterdam.

Laden, Lossen en Overslag met behulp van 2 x 208 tons + 144 tons haven kranen

Behandeling en opslag, het laden, lossen, overslaan en overslag op basis van free in – free out, liner in – liner out, liner terms hook/ hook, in & ex dieplader via spoor, alle soorten breakbulk, project lading & stukgoed, zoals goederen op pallets, big bags, bundels, voorgestropte lading, containers, flatracks, droge lading, kisten, dozen, kratten, hout, vaten, non-ferro metalen, metalen en ferro alloys als ook draad op rollen, stalen buizen, rollen staal, dikke platen, staven en staalplaten met een stukgewicht tot 208 ton aan onze eigen stukgoed stuwadoors terminal.
Wij zijn een particuliere, onafhankelijk terminal. Wij hebben veel ervaring, korte communicatiekanalen en we zijn zeer flexibel. Wij zijn een oorspronkelijk stuwadoorsbedrijf en hebben diepgaande kennis van onze markt. Onze vloot omvat unieke, mobiele snelle havenkranen met een capaciteit van 2 x 208 ton en 144 ton, in tandem > 300 ton, diverse elektrische kranen tot 55 ton en de drijvende bokken. Wij hebben een ervaren en kwaliteitsgericht team. Onze medewerkers kunnen al uw speciale en waardevolle lading veilig en snel verwerken. We gaan zeer zorgvuldig te werk. Bij RHB, is uw vracht in goede handen!

Flexibel en expediteurs vriendelijk

Veel van onze klanten werken in de goederen expeditie. Naast flexibiliteit, geven onze klanten ook de voorkeur aan samenwerking met ons omdat we ons niet bezighouden met logistieke activiteiten zoals het charteren van schepen of boeken van vrachten. We zijn 100% onafhankelijk waardoor er geen belangenverstrengeling ontstaat. Dit is een van de redenen waarom u bij samenwerking met ons kunt vertrouwen op volledige transparantie en vertrouwelijke verwerking van uw informatie met betrekking tot de vracht en de bijbehorende papieren.

100 % Stuwadoor, Havenbedrijf & Opslagbedrijf

Als gespecialiseerd stuwadoorsbedrijf laden en lossen we lading van lijnschepen, semi-lijnschepen, charterschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens, spoorwagons en containers aan onze particuliere terminal met een kade van 730 meter in de Waalhaven Noordzijde in de haven van Rotterdam. Indien nodig kunnen we uw lading ook opslaan op een beveiligde AEO- en ISPS gecertificeerde locatie in één van onze loodsen.

Professionele partners

Deskundig sjorren en vastzetten van uw kostbare ladingen, losmaken, lassen, snijden, slijpen, lassen verwijderen wordt tegen concurrerende tarieven gedaan door onze professionele partners. Het is onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk om gebruik te maken van uw eigen aannemers op onze terminal. Daarnaast kunnen we alle services zoals tellen, toezicht, wegen, herbundelen, herverpakken en palletiseren verzorgen.

Naast stukgoed en break bulk ladingen behandelen wij ook non-ferro metalen & ferro alloys tegen concurrerende tarieven en voorwaarden.

Tarieven en vragen over Breakbulk, Container, Stukgoed & Staal lading

Voor informatie over onze tarieven, overige vragen en services kunt u contact opnemen met Jan Flach, Mike van der Pluijm of Peter van der Pluijm at office@rhb.nl, of telefonisch +31 (0)10 4299433.

Onze voordelen

 • Excellente locatie + faciliteiten – Sinds 1930
 • 2 x 208 ton + 144 ton high-speed en nauwkeurige mobiele havenkranen voor zware stukken – > 300 ton Tandem – Twin lift
 • Alle ligplaatsen in rustig en kalm zoet water havenbassin
 • 730 meter lange kade met een directe, korte, zeeverbinding zonder bruggen of sluizen
 • Tijdsbesparing bij overslag tot 50% haalbaar
 • 6 high speed elektrische haven kranen met een capaciteit tot 55 ton + drijvende bokken voor het hijsen van zware stukken tot 1.800 m/ton of meer
 • 100 % Gespecialiseerd stuwadoorsbedrijf – 100 % Onafhankelijk!

 • Ervaren, professionele en zeer belangrijk: flexibele medewerkers
 • Vastzetten & Sjorren, LSD, lassen, slijpen door professionele partners
 • Douane transito loods ruimte + BTW entrepot, brexit goederen, LME kwaliteit
 • Geoptimaliseerde uitgang voor windmolen bladen en torens
 • Riante opslagruimte voor projectlading en zware stukken
 • Deuren met een breedte tot 10 meter – Dubbele spooraansluiting
 • Weegbrug Waalhaven voor het wegen van containers volgens SOLAS/VGM,naast onze terminal
 • AEO-F gecertificeerd – ISPS gecertificeerd
 • Lifting your cargoes faster