Job opportunities RHB

Vacatures Kraanmachinst, VT monteur RHB Stevedoring & Warehousing – Rotterdam

RHB Stevedoring & Warehousing beschikt ruim 90 jaar over een unieke onafhankelijke deep sea terminal in de haven van Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het laden, lossen en opslaan van schepen met projectlading, breakbulk, stukgoed, zware lading, non-ferro metalen, staal, etc. Voor de vakkundige behandeling van deze specialistische lading maken wij onder andere gebruik van de zwaarste mobiele havenkraan ter wereld en een professioneel team van medewerkers. 

Wil jij werken voor een dynamisch bedrijf in de Rotterdamse haven, maar staan er op dit moment geen interessante vacatures bij? Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar office@rhb.nl HEFTRUCK MONTEUR –  Medewerker Technische Dienst

Voor het dagelijks onderhoud, reparatie plus de keuring van ons rollend materiaal zijn wij op zoek naar een

—  ervaren vorkheftruck monteur / medewerker technische dienst  —

Wij hebben voornamelijk Hyster vorkheftrucks en reachstackers op onze terminal met een hefcapaciteit van 3 tot 45 ton, verder beschikken we over terminal trekkers, een shovel, verschillende soorten trailers etc.etc.

Onze technische dienst bestaat uit een klein hecht team, wij zijn dan ook op zoek naar een teamspeler wie zelfstandig te werk kan gaan en zin heeft zijn handen uit de mouwen te steken.

Lijkt dit je een leuke uitdaging, laat het dan weten via vacature@rhb.nl

Wil je meer weten? Schroom je niet en geef ons even een belletje op 010-4299433 en vraag naar Johan Krijnen of Mike van der Pluijm.

 


ERVAREN HAVEN KRAANMACHINIST en / of Z.Z.P KRAANMACHINIST

Functieprofiel:
Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het behandelen van diverse soorten lading van/naar, zeeschepen, vrachtwagens, binnenvaartschepen, spoorwagons, containers, etc. Je bent een teamspeler en hebt kennis van de gebruikelijke handgebaren/uitdrukkingen of kan instructies volgen via een portofoon. Verder ben je stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk, duidelijk en open in de communicatie. Kennis van de Engelse taal is een pré.  Kranen: Mobiele havenkranen Liebherr LHM 600S 208 ton, LHM550 148 ton, Gottwald 100 ton + Stukgoed kranen Conrad Stork tot 55 ton.

Je bent in het bezit van eventueel benodigde certificaten en/of aantoonbare ervaring en hebt verstand hijsmaterialen, veilig werken en hijsen.Je beschikt over voldoende technische kennis van kranen om bij de start van de werkzaamheden de kraan te controleren. Daarnaast ben je bereid om opleidingen te volgen, overwerk en onregelmatige diensten te draaien en alle overige werkzaamheden, die op een terminal kunnen plaatsvinden, uit te voeren.


 

Ben je kwaliteitsbewust, beschik je over de juiste vakkennis en ervaring en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team, stuur dan een motivatie aan office@rhb.nl