Job opportunities RHB


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/301632.cloudwaysapps.com/yerekushbr/public_html/wp-content/themes/megaproject-child/single/content-page.php on line 57

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/301632.cloudwaysapps.com/yerekushbr/public_html/wp-content/themes/megaproject-child/single/content-page.php on line 71

Vacatures Kraanmachinst, VT monteur RHB Stevedoring & Warehousing - Rotterdam

RHB Stevedoring & Warehousing beschikt ruim 90 jaar over een unieke  onafhankelijke deep sea terminal in de haven van Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het laden, lossen en opslaan van schepen met projectlading, breakbulk, stukgoed, zware lading, non-ferro metalen, staal, etc. Voor de vakkundige behandeling van deze specialistische lading maken wij onder andere gebruik van de zwaarste mobiele havenkraan ter wereld en een professioneel team van medewerkers. 

Wil jij werken voor een dynamisch bedrijf in de Rotterdamse haven, maar staan er op dit moment geen interessante vacatures bij? Stuur dan een open sollicitatie naar office@rhb.nl. HEFTRUCK MONTEUR –  Medewerker Technische Dienst

Voor het dagelijks onderhoud, reparatie plus de keuring van ons rollend materiaal zijn wij op zoek naar een

—  ervaren vorkheftruck monteur / medewerker technische dienst  —

Wij hebben voornamelijk Hyster vorkheftrucks en reachstackers op onze terminal met een hefcapaciteit van 3 tot 45 ton, verder beschikken we over terminal trekkers, een shovel, verschillende soorten trailers etc.etc.

Onze technische dienst bestaat uit een klein hecht team, wij zijn dan ook op zoek naar een teamspeler wie zelfstandig te werk kan gaan en zin heeft zijn handen uit de mouwen te steken.

Lijkt dit je een leuke uitdaging, laat het dan weten via vacature@rhb.nl

Wil je meer weten? Schroom je niet en geef ons even een belletje op 010-4299433 en vraag naar Johan Krijnen of Mike van der Pluijm.

 


ERVAREN HAVEN KRAANMACHINIST en / of Z.Z.P KRAANMACHINIST

Functieprofiel:
Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het behandelen van diverse soorten lading van/naar, zeeschepen, vrachtwagens, binnenvaartschepen, spoorwagons, containers, etc. Je bent een teamspeler en hebt kennis van de gebruikelijke handgebaren/uitdrukkingen of kan instructies volgen via een portofoon. Verder ben je stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk, duidelijk en open in de communicatie. Kennis van de Engelse taal is een pré.  Kranen: Mobiele havenkranen Liebherr LHM 600S 208 ton, LHM550 148 ton, Gottwald 100 ton + Stukgoed kranen Conrad Stork tot 55 ton.

Je bent in het bezit van eventueel benodigde certificaten en/of aantoonbare ervaring en hebt verstand hijsmaterialen, veilig werken en hijsen.Je beschikt over voldoende technische kennis van kranen om bij de start van de werkzaamheden de kraan te controleren. Daarnaast ben je bereid om opleidingen te volgen, overwerk en onregelmatige diensten te draaien en alle overige werkzaamheden, die op een terminal kunnen plaatsvinden, uit te voeren.


 

Ben je kwaliteitsbewust, beschik je over de juiste vakkennis en ervaring en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team, stuur dan een motivatie aan office@rhb.nl

Our advantages

 • Excellent location + facilities  – Since 1930
 • All berths in quiet, calm, sweet water harbour basin
 • 730 metres deep sea quay length with direct sea connection without bridges or locks
 • 2 x 208 tons + 144 tons high speed heavy lift harbour mobile cranes, > 300 tons tandem – twin lift
 • saving in transhipment time of up to 50 percent!
 • 6 high speed multi-purpose electrical cranes up to 55 tons capacity + handling heavy lifts up to 1.800 tons or more – No expensive mobilisation expenses at our berth.
 • 100% pure stevedoring – 100% independent!

 • Skilled, professional, experienced and very importantly, flexible labour
 • Warehouse doors up to 10 metres width
 • Project cargo and heavy lift -heavy duty– storage space, fenced and paved
 • Warehouse space, heavy lift centre, Brexit goods, L.M.E. quality
 • Lashing & Securing, LSD, Welding, Grinding by professional partners
 • Optimized truck exit for a.o. Windmill Blades and Windmill Towers
 • Weighbridge Waalhaven for weighing containers acc. to SOLAS/VGM, next to our terminal
 • Customs VAT Transit + Entrepot Warehouse & Storage space
 • AEO Certified – ISPS certified – Double rail connection
 • Lifting your cargoes faster – Quick dispatch